søndag den 31. juli 2011

Hjemme fra sommerferien...

Vi har været en uge på norddjurs med et vennepar, en rigtig hyggelig uge. Dog startede den ikke viiildt godt.
Da vi kom til sommerhuset så vi til vores store forskrækkelse at der tydeligvis IKKE var gjort rent, der stod under beskrivelsen af sommerhuset at der ville være 2 dobbelsenge, men der var en sovesofa og en 3/4 seng :( Vi ringede selvfølgelig og brokkede, fik medhold af hovedkontoret at DS betyder dobbelt seng, men det lokale kontor mente helt bestemt at DS betyder dobbelt opredning.. øhhh.. NÅ!
Nå men min far var så sød at ligge en luftmadras frem til os vi kunne hente, da min veninde ikke kunne sove i nogen af sengene, ved ikke helt om det var en bedre løsning, men de fik da vidst sovet lidt.

Den første dag tilbragte vi bare hjemme i sommerhuset, vejret var ikke vildt godt, så vi fik pakket ud, lavet god mad og spillet lidt wii.

Den anden dag tog vi i Kattegatcenteret, øv en skuffelse.. Altså det var da spændende nok at kigge på fisk, men det var aaaalt for dyrt at komme ind og aaaalt for mange mennesker, vi brugte nok omk. 1½ time derinde så havde vi fået nok. Jeg huskede det som MEGET større, men jeg var selvfølgelig også et barn sidst jeg var der.

Lige lidt billeder:


Min venindes smukke smukke babyhule :D



William hyggede sig veldig meget...



En rigtig grim en ;)

Efter kattegat tog vi ned til havnen (lige ved siden af) for at få noget lækkert mad, efter skuffelsen havde vi nok liiiidt for høje forventninger til maden.. høhø eller den manglende mad... Vi måtte selv finde bord (det er så hvad det er) vi måtte selv gå op til baren og tigge om nogle drikkevarer og et menu kort.. Efter ½ time kom drikkevarerne. Tjenerne undskyldte med de havde travlt (til trods for der bestemt ikke var fyldt op og det meste var tag selv.) og så hældte han da lige lidt fanta ned af min venindes kærestes skulder UDEN at sige undskyld...
1 senere kommer så det var har bestilt, indbagte rejer med tag selv salat og pomfritter og nu var vi altså MEGET sulte, til vores store skuffelse lå der 5 rejer og 10 pomfritter på tallerkenen og det ville de have omk. 89kr for :O vi var virkelig skuffet.. og jeg har da selvfølgelig taget billeder af resturanten.
Her kommer de:



Jeg kan bestemt ikke anbefale andre at spise der.. UHH jeg var lige ved at glemme det vigtigste.. hihi.. Der var ikke mere feta i salat baren og vi hørte at en, to, tre andre gæster havde spurt efter det, da vi så endelig fik vores mad spurte vi selvfølgelig også om de ikke kunne fylde fetaen op, det svar vi fik var: "det bliver først når vi har taget imod alle bestillinger" okay, godt så.. da vi gik var der stadig ikke fyldt feta op, så stakkels de gæster der endnu ikke havde fået lov at bestille.. nøøøøj de var langsomme derinde på Casablanca. Godt vi fik en stor is bagefter :D

Den næste dag tog min veninde og jeg en tur ind til Grenaa, vi skulle bare lige kigge lidt, det endte så med vi ikke kom hjem før 6 timer senere haha.. men det var hyggeligt. Mænderne havde bare spillet wii hele dagen :)

Så blev det onsdag og vi besluttede at tage i Ree Park sammen med 1/3 af Danmarks, Sveriges og Tysklands befolkning. Og på trods af alle de mennesker der var, varmen, udsolgte drikkevarer var det bare en rigtig go dag.
Så her kommer lige lidt billeder:








Safari turen var vildt go, vi var dog heldige at der var pladser til os, for det var næsten udsolgt allerede da vi kom. Men helt klart venteturen værd.

Torsdagen brugte vi i sommerhuset, det var varmt og William havde fået sig et lille badebassin som han hyggede sig i.




Om eftermiddagen tog vi til stranden og fik os en KÆMPE is på vaffelbageriet.. :) William var dog ret sur over at mor her skulle bestemme hvor meget is han skulle have.





En soppetur hjalp rigtig meget på humøret :=)


Om fredagen besluttede vi os for at tage hjem om aftenen i stedet for at vente til lørdag, vi skulle alligevel være ude kl. 10 lørdag så vi ville ikke få noget ud af dagen. Derfor gik det meste af fredagen på at pakke og gøre rent, for det var bare MØG beskidt, og vi ville ikke risikere en efterregning på rengøringen, ej heller aflevere det beskidt.
Alt i alt en rigtig god uge :)

Bonus billede:

1 kommentar:

  1. Det lyder til at have været en rigtig god ferie, trods de lidt trælse oplevelser med sommerhuset og restaurante... Tak for læsningen :)

    SvarSlet